Dandy Clowns, padrins del Pallassòdrom 2015
Vila-Seca
Data de publicació: 16-01-2015
Els propers dies 17, 18, 24 i 25 de gener, Puça Espectacles organitza el Pallassòdrom 2015, el Festival de Pallassos i Pallasses de Vila-Seca. El festival, que s’emmarca dins la Festa Major d’Hivern, inclou una programació  d’espectacles per a tots els públics que s’ofereixen a diferents punts de la vila. 

Enguany, el Pallassòdrom es podrà gaudir a l’envelat de Festa Major, a la Plaça de Voltes, a la Societat El Centru, a la Societat Las Vegas i a la Societat Ateneu Pi i Margall.

Com ja és tradició, una de les activitats més sonades del festival és la Cursa de Pallassos Joan Busquets, on tothom hi pot participar si ve amb el nas de pallasso i porta el seu dorsal fet a casa. En aquesta cursa, els corredors hauran de perseguir la llebre, que els guiarà per un itinerari ple de proves i sorpreses, tot plegat amanit amb l’espectacle d’animació “Diversions”. Al final de l’acte, tindrem l’honor d’anomenar padrins del Pallassòdrom 2015 els pallassos Dandy Clowns, en homenatge a la seva llarga i prolífica trajectòria.

No us ho podeu perdre!

Dissabte 17 de gener
17h, Cursa de Pallassos Joan Busquets amb l’espectacle “Diversions”, de la Cia Puça Espectacles – Plaça de Voltes
Nomenament de la Cia. Dandy Clowns padrins del Pallassòdrom 2015

Diumenge 18 de gener
17h i 19h, “Klowns Showtime”, de la Cia. Dandy Clowns - Societat El Centru (C/ del Comte de Sicart, 2)

Dissabte 24 de gener
17h i 19h, “El Metre”, de la Cia. JAM - Societat Las Vegas (Plaça de l’Església, 10)

Diumenge 25 de gener
17h i 19h, “The Magomic Show”, de la Cia. Gromic - Societat Ateneu Pi i Margall (C/ Major, 17)