Pere i el Llop
TOTS ELS DISSABTES I DIUMENGES DEL MES D'ABRIL
Data de publicació: 01-04-2015
Pere i el Llop, de la companyia Quintet Frontela, en gira tot el mes d'abril!

En Pere viu amb el seu avi i el seu gat al costat d’un estany. Un dia decideix sortir a explorar el territori sense saber que molt a prop corre un llop ferotge. Els animals de l’estany, l’ànec i el petit ocell, ja se l’han trobat. Tots junts intentaran atrapar-lo abans de caure a les seves urpes. 

El Quintet Frontela, sota la direcció d'Albert Massanas i amb la col·laboració de l'actriu Laura Pla, ha adaptat el clàssic conte musical escrit per Sergei Prokofiev l’any 1936 i n’ofereix una versió per quintet de vent on cada instrument (flauta travessera, oboè, clarinet, trompa i fagot) interpreta un personatge.

El Quintet Frontela és una formació sorgida a l’ESMUC al 2008 i s’ha perfilat com una de les formacions amb més talent dins l’àmbit de la música de cambra a tota Espanya. Així ho avalen premis com el primer premi en el Concurso permanente de jóvenes intèrprets de juventudes musicales de España de 2009, i actuacions realitzades en algunes de les sales més importants del nostre país com ara L’auditori de Barcelona o el Palau de la Música Catalana.  Els membres del quintet són: Pere Sansó, Vicent Salvador, Alejandro Villanueva, Marc Moragues i Josep Casadellà.


Actuacions
- Tots els dissabtes i diumenges d'abril al CaixaForum de Barcelona. Hora: Dissabtes, 17:30h / Diumenges, 12h. Lloc: Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. - BARCELONA (Mapa). Més informació
- Dissabte 11 d'abril al Teatre Municipal de Palafrugell. Hora: 12h. Lloc: C/ de Santa Margarida, 1- PALAFRUGELL. (Mapa). Més informació
- Diumenge 19 d'abril a l'Auditori dels Caputxins de Figueres. Hora: 18h. Lloc: C/ Rec Arnau, s/n - FIGUERES. (Mapa).