AGENDA
PUÇA ESPECTACLES
C/ Biscaia 394, local 2 08027 BCN
Tel. +34 93 3401406
Mail: info@lapusa.com
RSS FEED 2.0
Suscribirse a los Feed de Puça Espectacles
RSS FEED 2.0
Coneix qué són els RSS Feed i com sindicar-te.

Aprèn més sobre els feed RSS 2.0 amb aquestes breus explicacions que t´ajudaran a entendre per a què serveixen i com utilitzar-los en el teu propi equip.

Què són els Feed RSS 2.0?

RSS son les sigles de "Really Simple Syndication", un format XML per a sindicar o compartir contingut a la web. S´utilitza per a difondre informació actualitzada freqüentment a usuaris que s´han subscrit a la font de continguts. El format permet distribuïr continguts sense necessitat d´un navegador, utilitzant un software disenyat per a llegir els continguts RSS (Agregador). De totes maneres, és posible utilitzar el navegador per veure continguts RSS, de fet, les últimes versions dels principals navegadors permeten llegir els RSS sense necessitat de cap software addicional. RSS és la part de la família dels formats XML desenvolupat específicament per a tot tipus de sites que s´actualitzin amb freqüència i per medi del cual es pot compartir informació i utilitzar-la en altres llocs webs o programes. A aquest concepte se'l coneix com a redifusió web o sindicació web (una traducció incorrecte, però d'ús molt comú)

Com em subscric als RSS Feed 2.0 ?

Si has entrat en un feed veuràs que a la part superior apareix un botó de subscriu-te, simplement hauràs de fer click sobre aquest botó i de forma automatitzada podràs veure el feed directament fent click sobre l´accés que es crearà en el navegador o en el lector de feed que hagis escollit.

Com puc llegir els Feed RSS 2.0 i subscriure'm?

En les últimes versions dels navegadors al fer click sobre el feed directament et sortirà automàticament els feed publicats i podras llegir-los automàticament, tanmateix alguns programes gestors de correu com Microsoft Outlook, Thunderbird o altres permeten la gestió d´aquest tipus de fonts web, rebent automàticament un correu electrònic cada cop que s´ha generat una nova entrada o actualització de Feeds.

Us animem a testejar el vostre programa habitual de correu per a comprovar si suporta la gestió de Feed RSS 2.0, si no és així podeu consultar a internet i trobareu innumerables sol·lucions gratuïtes de lectors de Feed.